Sadne torte

Mešano sadje od 42,00 €
Nežen svetel biskvit obložen s sadnim koktajlom breskev, ananasa, svežega kivija, grozdja, pomešanega s slastno smetano. Harmonija okusa, ki prepriča vsakega.
Žita z glutenom (pšenica), jajca, mleko (laktoza), mandlji, soja.
Višnja black forest od 42,00 €
Narejena po tradicionalnem receptu, z dodanim višnjevcem, ki izhaja z juga Nemčije, z rahlim čokoladnim biskvitom, nežnimi višnjami in pravo smetano. Dodatno je posipana z doma narejenimi ostružki iz mlečne čokolade.
Žita z glutenom (pšenica), mleko (laktoza), mandlji, soja.
Gozdni sadeži od 42,00 €
Popolna kombinacija svetlega in čokoladnega biskvita, domače vaniljeve kreme in gozdnih sadežev s smetano. Polita z želejem. Sladko kisli užitek!
Žita z glutenom (pšenica), jajce, mleko (laktoza), mandlji, soja.
Skuta limona od 42,00 €
Njen namen je okusiti polnost in svežino skute, zato se samo prične in zaključi z rahlim svetlim biskvitom. Za svežino ji je dodan kanček svežega limoninega soka in slastna sredica z breskvijo. Obmazana je z nežno skutino kremo in obložena s tankimi rezinami limone.
Žita z glutenom (pšenica), jajce, mleko (laktoza), mandlji, soja.
Borovnica od 42,00 €
Vroče poletje, zeleni gozdovi, v njih pa drobni grmički s temnimi plodovi čudovitega svežega okusa. Le kdo ne obožuje borovnic?! Osnova tortice sta svetli in čokoladni biskvit, domača vaniljeva krema in izključno gozdne borovnice s svojim prvinskim okusom, katerim je dodana jogurtova krema. Piko na i ji daje prepoznavni rdeči poliv, ki ga dopolnjujejo sveže borovnice.
Žita z glutenom (pšenica), mleko (laktoza), jajca, soja.
Amaretto višnja od 42,00 €
Prefinjena sladko kisla kombinacija s kančkom italijanskega mandljevega likerja. Osnova je svetel biskvit, obložen z domačo vaniljevo kremo, ki smo ji dodali kanček Amaretto likerja za čudovito aromo, vmešane višnje pa poskrbijo za svežino. Po vrhu je obmazana z rahlo smetano in dekorirana z originalnimi Amaretto – piškoti iz mandljeve moke.
Žita z glutenom (pšenica), mleko (laktoza), jajca, soja.
Banoffee pie od 42,00 €
Vrhunska sladica, ki izhaja iz Velike Britanije. Odlikuje jo harmonija med svežimi bananami in domačo karamelo. Osnova so prvovrstni masleni piškoti, domača karamela pripravljena iz Dulce di Leche in sveže banane. Dodana je sveža smetana in po vrhu posuti ostružki iz nežne mlečne čokolade in mleti cimet. Okusi se med seboj čudovito dopolnjujejo in bodo navdušili še tako zahtevne sladokusce.
Žita z glutenom (pšenica), mleko (laktoza), soja.
Banana vanilija od 42,00 €
Rahel beli biskvit obdan z vaniljevo kremo, svežimi bananami in koščki kivija za svežino. Obmazana s puhasto smetano. Čudovita sladica s svežim sadjem, ki vas bo razveseljevala čez vso leto.
Žita z glutenom (pšenica), mleko (laktoza), jajca, soja.
Cheese hruška od 42,00 €
Podlaga iz prvovrstnih maslenih piškotov, nadev iz rahlega kremnega sira z dodano smetano. Dopolnjuje jo prefinjen okus in aroma narezanih Williams hrušk in čokoladnih ostružkov. Za konec še polita s finim želejem z dodanimi krhlji Williams hrušk.
Žita z glutenom (pšenica), mleko (laktoza) , mandlji, soja
Cheese pomaranča od 42,00 €
Podlaga iz prvovrstnih maslenih piškotov, nadev iz rahlega kremnega sira z dodano smetano. Dopolnjuje jo okus soka svežih pomaranč in čokoladnih ostružkov. Polita s finim želejem, ter dodanimi krhlji svežih pomaranč.
Žita z glutenom (pšenica), mleko (laktoza), mandlji, soja.
Jagoda od 44,40 €
Sezonska sladica, ki je pomladi kar ne moremo dočakati. Podlaga iz rahlega svetlega biskvita, tanka plast okusne jagodne marmelade in sladke, sveže, dišeče, domače jagode s smetano. Ni jagod brez čokolade, zato jo dopolnjuje poliv iz temne čokolade.
Žita z glutenom (pšenica), jajce, mleko (laktoza), soja.
Malina jogurt od 44,40 €
Nežen svetli biskvit z malinami in slastno jogurtovo kremo, po vrhu pa polita z želejem. Prava osvežitev v vseh letnih časih.
Žita z glutenom (pšenica), jajce, mleko (laktoza), mandlji, soja.
Nougat malina od 44,40 €
Rahel čokoladni in sacher biskvit je obdan s čokoladno lešnikovo kremo, vmes plast dišečih malin in polita z mlečno čokolado. Prefinjeno se zaključi z dekoracijo iz svežih malin. Sanjska kombinacijo sladko kislega okusa.
Sicilija pistacija malina od 46,80 €
Že samo ime pove, da se bomo preselili na sončno Sicilijo, od koder izvira recept. Osnova je brownie in beli biskvit, obdan z mousse kremo iz 100% italijanske pistacije. Za svežino poskrbijo želirane maline. Po vrhu jo dopolnjuje preliv iz pistacije in sveže maline. Popolna mediteranska harmonija okusa.